Disclaimer

Disclaimer – Juridische kennisgevingen

§ 1 Beperking van de aansprakelijkheid
De inhoud van deze website zijn gemaakt met grote zorg. de
Echter provider garandeert niet de juistheid, volledigheid
en actualiteit van de inhoud. Het gebruik van de inhoud van
Website is op eigen risico. door de naam
Bijdragen de mening van de auteur en niet noodzakelijk de mening
de aanbieder. komt Door het gebruik van deze website
geen contractuele relatie tussen de gebruiker en de provider.

§ 2 Externe Links
Deze site bevat links naar andere websites ( “externe links”).
Deze websites zijn de verantwoordelijkheid van de exploitant. de
Provider heeft de eerste aansluiting van externe links naar externe gemaakt
Content gecontroleerd om te zien of er wettelijke overtredingen. Voor deze
Time waren geen wettelijke overtredingen duidelijk. De aanbieder heeft geen
Invloed op de huidige en toekomstige vormgeving en de inhoud van
gelinkte pagina’s. Het opnemen van externe links betekent niet dat
de provider achter de verwijzing of een link de inhoud te bezitten
maakt. Een permanente controle van externe links is voor de aanbieder zonder
concrete bewijzen onredelijk overtredingen. Met de kennis van
Schendingen van de mensenrechten, zoals externe links worden onmiddellijk verwijderd.

§ 3 Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
De op deze website gepubliceerde informatie is onderworpen aan de Duitse
Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten. Elk van de Duitse auteursrecht en
Intellectuele-eigendomsrecht ongeoorloofd gebruik is de voorafgaande
schriftelijke toestemming van de aanbieder of hun respectieve eigenaars. deze
in het bijzonder geldt voor het kopiëren, bewerken, vertalen,
Opslag, verwerking of reproductie van de inhoud in databases
of andere elektronische media en systemen. Copyright Alle rechten voorbehouden
zijn gemarkeerd als zodanig. De ongeoorloofde reproductie of
Verspreiding van afzonderlijke inhoud of complete pagina’s is niet toegestaan en
strafbaar. Alleen de productie van kopieën en downloads voor
persoonlijk, privé en niet commercieel gebruik is toegestaan.

De presentatie van deze website in externe frames zonder schriftelijke
Toestemming toegestaan.

§ 4 Bijzondere Voorwaarden
Voor zover bijzondere voorwaarden voor individueel gebruik maakt van deze site om de
verschillen voorgaande leden is op de juiste plaats
uitdrukkelijk vermeld. Hierbij gelden in elk
Het geval dat de specifieke voorwaarden voor het gebruik.

Privacy Policy:

Privacy
Graag willen wij u informeren over ons privacybeleid. U vindt informatie over het verzamelen en gebruiken van persoonlijke gegevens te vinden bij het gebruik van onze website. Wij constateren dat de wetgeving inzake gegevensbescherming van kracht voor Duitsland. Ze zijn beschikbaar op onze website deze verklaring op elk gewenst moment.

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat de gegevensoverdracht via het internet (bijvoorbeeld bij het communiceren via e-mail) leemten in de beveiliging en kan niet volledig worden beschermd tegen toegang door derden.

Het gebruik van contactgegevens van onze informatie voor commerciële doeleinden is niet toegestaan, tenzij we eerder onze schriftelijke toestemming had gegeven of er reeds een zakelijke relatie. De aanbieder en alle genoemde personen op deze website in tegenspraak met elk commercieel gebruik en de openbaarmaking van hun gegevens.

Persoonlijke Gegevens

U kunt onze website bezoeken zonder het verstrekken van persoonlijke gegevens. Voor zover van toepassing zijn op persoonlijke gegevens (zoals naam, adres of e-mailadres), dit is voor zover mogelijk, op vrijwillige basis. Deze gegevens zijn niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Als tussen u en ons een contract, tevreden te zijn, of een wijziging daarvan of een verzoek aan ons, wij persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken van u, voor zover nodig voor deze doeleinden (voorraadgegevens). Wij verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonsgegevens voor zover dit nodig is om u in staat te stellen het web aanbod (gebruiksgegevens) te gebruiken. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen slechts zolang als nodig is voor het aangegeven doel (het verwerken van uw aanvraag of uitvoering van een overeenkomst) is vereist. Hier, zijn fiscale en commerciële retentie recht perioden in aanmerking genomen. Bevel van de bevoegde autoriteiten, kunnen we in het individuele geval informatie over deze gegevens (inventarisatie data), voor zover nodig met het oog op de rechtshandhaving, de veiligheid, de wettelijke taken van de constitutionele machten bescherming of het leger of voor de handhaving van intellectuele eigendomsrechten te voldoen.

Privacy Statement voor de Facebook-plugin ( “Like”)
Deze website maakt gebruik van plugins van de aanbieder Facebook.com, die worden geleverd door het bedrijf Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304 in de Verenigde Staten. Gebruikers van onze website, waar de Facebook-plugin ( “Like” button) is geïnstalleerd worden hierbij gewaarschuwd dat een verbinding tot stand is gebracht op Facebook via de plug, waarbij de transmissie wordt uitgevoerd op de browser, zodat de stekker op de webpagina wordt weergegeven.
Bovendien worden doorgestuurd door het gebruik van gegevens op de servers van Facebook, die informatie bevatten over uw website bezoeken aan onze website. Dit heeft aangemeld bij de gebruiker betekent dat de gebruiker gegevens zullen worden toegewezen aan uw persoonlijke Facebook-account.
Zodra u als ingelogde gebruikers van Facebook actief gebruik maken van Facebook-plugin (bijvoorbeeld door te klikken op de “Like” button of gebruik de commentaar-functie), deze gegevens worden overgebracht naar uw Facebook-account en gepubliceerd. U kunt dit voorkomen door alleen door in te loggen uit uw Facebook-account.
Meer informatie over het gebruik van gegevens door Facebook, verwijzen wij u naar de regelgeving inzake gegevensbescherming op Facebook op http://de-de.facebook.com/policy.php.

Privacy Statement voor het sociale netwerk Google Plus
Deze website maakt gebruik van zgn. “G +1” -knop van het sociale netwerk Google Plus, dat wordt beheerd door Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten ( “Google”). De knop kan worden geïdentificeerd door het karakter “G 1”. Indien u geregistreerd bent Plus aan Google, kunt u uw interesse in onze website te uiten en content delen via onze site op Google Plus met de “G 1” knop. In het geval van Google slaat zowel de informatie die u voor één van onze content “G 1” hebben gegeven, alsmede informatie over de pagina is bekeken jou. Uw “G 1” in staat zijn om uw naam (eventueel met foto – indien beschikbaar) op Google Plus in andere Google-diensten, zoals Google Search, of uw Google-profiel, worden weergegeven.
Doel en reikwijdte van het verzamelen van gegevens en de verdere verwerking en het gebruik van de gegevens door Google, evenals uw rechten en manieren om uw privacy te beschermen, zie het privacybeleid van Google:
https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Privacy Beleid voor het gebruik van de Webmessagedienst twitter.com
We hebben onze website ook Webmessagedienst twitter.com geïntegreerd. Deze wordt geleverd door Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Twitter biedt de zogenaamde “leuk.” – Functie. Zo kunt u 140 tekens berichten publiceren website links in zijn eigen Twitter-account. Als u de “Tweet” kenmerk van Twitter te gebruiken op onze websites, wordt elke site gekoppeld aan uw account op Twitter en publiek er mogelijk gemaakt. Deze gegevens worden ook doorgegeven aan Twitter.
Uit de inhoud van de verstrekte gegevens en gebruik ze via Twitter krijgen we geen kennis. Daarom, te raadplegen voor meer informatie, de privacy statement van Twitter: http://twitter.com/privacy
Twitter biedt de volgende link, de mogelijkheid om uw privacy te stellen instellingen jezelf: http://twitter.com/account/settings.

rechts
U hebt het recht op ieder moment, kosten en zonder vertraging te informeren over de kosten van uw persoonlijke gegevens. U hebt het recht op elk moment, op voorwaarde dat uw toestemming om uw persoonlijke gegevens te gebruiken met ingang voor de toekomst herroepen. Om informatie te verstrekken, contact opnemen met de verkoper via de contactgegevens in de afdruk.